I Concurs de Xarangues Alzira Futbol Sala

Concurs Xarangues AFS

Comparte este Post

Des de fa quasi dues temporades es fa impossible pensar en un partit de futbol sala en el Palau d’Esports sense escoltar la música de la xaranga. Aquest ambient festiu s’ha convertit en un integrant fonamental de l’espectacle que pretén oferir el club, amb el Karrasketon com a senya d’identitat des d’aquell Play Off a 2a Divisió davant La Gomera.

Ara, per a la temporada 2020-2021, el club alzireny presenta el I Concurs de Xarangues AFS amb la intenció de repetir eixe ambient festiu en el Palau d’Esports cada dissabte de partit, però amb caràcter competitiu per als grups de músics participants, que lluitaran per un atractiu botí de 2000 euros.

L’afició assistent puntuarà l’actuació després de cada partit i es farà un format ‘lliga’. Les xarangues interessades hauran d’escriure un correu a info@alzirafs.com per a inscriure’s i podran escollir, per ordre d’arribada, un dels dotze partits que el Family Cash Alzira Futbol Sala jugarà en el Palau esta temporada en la Segona Divisió de la RFEF Futsal.

CONSULTA LES BASES

Otras Noticias

Sin categoría

El Family Cash se hace con los servicios de Joan Miguel

Joan Miguel ha sido habitual en las todas categorías de la Selección Valenciana desde que fue convocado siendo prebenjamín. Además, en la actualidad, está disputando un torneo en Croacia con el combinado nacional sub19, por lo que ya sabe lo que es defender la camiseta de la Selección Española. Empezó su andadura en el futsal en Maristas Cullera, donde estuvo hasta el primer año de juvenil.

Club

El Alzira FS y el Futsacar firman un convenio de filialidad

El capitán del Family Cash, Jose Carlos Iñigo ha puesto fin a su carrera deportiva con una calurosa despedida junto a familiares, amigos y compañeros. El ya ex jugador, emocionado durante el evento, ha repasado diferentes puntos claves toda su carrera. «La mejor etapa de mi vida», ha reconocido.