#CrememElPalau

Main Sponsor

I Concurs de Xarangues Alzira Futbol Sala

Concurs Xarangues AFS

Comparte este Post

Des de fa quasi dues temporades es fa impossible pensar en un partit de futbol sala en el Palau d’Esports sense escoltar la música de la xaranga. Aquest ambient festiu s’ha convertit en un integrant fonamental de l’espectacle que pretén oferir el club, amb el Karrasketon com a senya d’identitat des d’aquell Play Off a 2a Divisió davant La Gomera.

Ara, per a la temporada 2020-2021, el club alzireny presenta el I Concurs de Xarangues AFS amb la intenció de repetir eixe ambient festiu en el Palau d’Esports cada dissabte de partit, però amb caràcter competitiu per als grups de músics participants, que lluitaran per un atractiu botí de 2000 euros.

L’afició assistent puntuarà l’actuació després de cada partit i es farà un format ‘lliga’. Les xarangues interessades hauran d’escriure un correu a info@alzirafs.com per a inscriure’s i podran escollir, per ordre d’arribada, un dels dotze partits que el Family Cash Alzira Futbol Sala jugarà en el Palau esta temporada en la Segona Divisió de la RFEF Futsal.

CONSULTA LES BASES

Otras Noticias

Noticias

Previa | El Family Cash Alzira recibe al barça Atlètic en el Palau

La magia del fútbol sala vuelve al Palau con un Family Cash dispuesto a resarcirse de la derrota del anterior fin de semana frente a Burela. A partir de las 20 horas, los de Correal se enfrentarán a un Barça Atlètic -filial del conjunto azulgrana- que llega con dos victorias en su haber.

Club

Vitaldin nutre el tejido empresarial del Alzira FS

La cadena de supermercados Family Cash ha renovado su acuerdo como patrocinador principal del Alzira FS para las dos próximas temporadas. De esta manera, la relación entre ambas entidades, que comenzó en el año 2020, extenderá su vigencia hasta la temporada 23-24. con Family Cash como ‘main sponsor’ del equipo alzireño.