#AçòJaCrema

Main Sponsor

Mi cuenta

I Concurs de Xarangues Alzira Futbol Sala

Concurs Xarangues AFS

Comparte este Post

Des de fa quasi dues temporades es fa impossible pensar en un partit de futbol sala en el Palau d’Esports sense escoltar la música de la xaranga. Aquest ambient festiu s’ha convertit en un integrant fonamental de l’espectacle que pretén oferir el club, amb el Karrasketon com a senya d’identitat des d’aquell Play Off a 2a Divisió davant La Gomera.

Ara, per a la temporada 2020-2021, el club alzireny presenta el I Concurs de Xarangues AFS amb la intenció de repetir eixe ambient festiu en el Palau d’Esports cada dissabte de partit, però amb caràcter competitiu per als grups de músics participants, que lluitaran per un atractiu botí de 2000 euros.

L’afició assistent puntuarà l’actuació després de cada partit i es farà un format ‘lliga’. Les xarangues interessades hauran d’escriure un correu a info@alzirafs.com per a inscriure’s i podran escollir, per ordre d’arribada, un dels dotze partits que el Family Cash Alzira Futbol Sala jugarà en el Palau esta temporada en la Segona Divisió de la RFEF Futsal.

CONSULTA LES BASES

Otras Noticias

Noticias

La afición Family renueva sus ilusiones parala 24-25 

Tres días después de confirmarse el descenso, el Family Cash Alzira arrancaba con las renovaciones de abonos de cara a la próxima temporada. En parte, porque lo requería la afición, que no escondía sus ganas de seguir al lado del equipo en 2ª División. Y la cosa no ha ido nada mal. La primera semana de campaña el equipo supera los 600 abonados.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad