I Concurs de Xarangues Alzira Futbol Sala

Concurs Xarangues AFS

Comparte este Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Des de fa quasi dues temporades es fa impossible pensar en un partit de futbol sala en el Palau d’Esports sense escoltar la música de la xaranga. Aquest ambient festiu s’ha convertit en un integrant fonamental de l’espectacle que pretén oferir el club, amb el Karrasketon com a senya d’identitat des d’aquell Play Off a 2a Divisió davant La Gomera.

Ara, per a la temporada 2020-2021, el club alzireny presenta el I Concurs de Xarangues AFS amb la intenció de repetir eixe ambient festiu en el Palau d’Esports cada dissabte de partit, però amb caràcter competitiu per als grups de músics participants, que lluitaran per un atractiu botí de 2000 euros.

L’afició assistent puntuarà l’actuació després de cada partit i es farà un format ‘lliga’. Les xarangues interessades hauran d’escriure un correu a info@alzirafs.com per a inscriure’s i podran escollir, per ordre d’arribada, un dels dotze partits que el Family Cash Alzira Futbol Sala jugarà en el Palau esta temporada en la Segona Divisió de la RFEF Futsal.

CONSULTA LES BASES

Otras Noticias

Sin categoría

Confirmación oficial de la suspensión del partido

Después de comunicar y acreditar a la RFEF los casos positivos surgidos en la plantilla del Alzira FS, el Juez Único de Competición ha acordado en el día de hoy aplazar el partido que iban a disputar en el

Club

COMUNICADO OFICIAL

El Club Alzira Futbol Sala informa que durante las últimas horas en la plantilla del Family Cash Alzira Futbol Sala se han detectado cuatro casos positivos de Covid-19. El resto de la plantilla, que lleva aislada desde el martes,