#CrememElPalau

Main Sponsor

El Nítida Alzira premiarà a la ‘Millor Afició Fallera’

Comparte este Post

La comissió que més representants tinga en el Nítida-ElPozo ‘B’ del pròxim 14 de març obtindrà un banderí commemoratiu

El pròxim 14 de març, a les portes dels dies grans de les Falles 2020, el Palau Municipal d’Esports acollirà el partit de Segona Divisió de futbol sala que enfrontarà, a les 19 hores, a Nítida Alzira i a ElPozo Ciudad de Murcia. Amb l’objectiu d’omplir el pavelló d’un gran ambient faller, des del club alzireny es busca a la millor afició fallera, un guardó que anirà destinat a la falla que més representació tinga en el Palau.

A més a més, per a impulsar aquesta iniciativa, el Nítida Alzira ofereix a les comissions falleres una promoció de 2×1 en entrades fins al dijous 12 de març. Les entrades s’entregaran junt amb unes paperetes personalitzades amb l’escut de cada falla, les quals serviran per a depositar-les a l’urna que s’instal·larà en l’entrada del recinte alzireny.

El recompte de totes les paperetes es realitzarà al descans i, en acabar el partit, s’anunciarà la falla guanyadora, qui rebrà un banderí commemoratiu de ‘Millor Afició Fallera’ corresponent a la temporada 2019-2020. Per a finalitzar, es realitzarà una fotografia dels jugadors amb tots els integrants de la comissió premiada.

Concentració a la Plaça Corbeil-Essonnes

Per tal de crear un clima festiu i donar suport a la plantilla des de ben prompte, el club convocarà a l’afició a les cinc de la vesprada a la plaça Corbeil-Essonnes, davant de Ca Tomás. D’aquest punt eixiran en passacarrers l’afició, la xaranga i l’equip fins a les portes del  Palau d’Esports, on s’acomiadaran als jugadors i al cos tècnic amb els últims ànims fins a l’hora del partit.

Otras Noticias

Noticias

Previa | El Family Cash visita Burela en la primera salida

El Family Cash Alzira afronta una nueva jornada liguera marcada por la distancia. El primer desplazamiento de la temporada lleva a los de la Ribera Alta hasta tierras gallegas, concretamente a Burela, donde se enfrentarán al conjunto ‘naranja’ a partir de las 20:30 horas en busca del segundo triunfo del curso.

Club

Family Cash y el Alzira FS, juntos hasta 2024

La cadena de supermercados Family Cash ha renovado su acuerdo como patrocinador principal del Alzira FS para las dos próximas temporadas. De esta manera, la relación entre ambas entidades, que comenzó en el año 2020, extenderá su vigencia hasta la temporada 23-24. con Family Cash como ‘main sponsor’ del equipo alzireño.