El Nítida Alzira premiarà a la ‘Millor Afició Fallera’

Comparte este Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

La comissió que més representants tinga en el Nítida-ElPozo ‘B’ del pròxim 14 de març obtindrà un banderí commemoratiu

El pròxim 14 de març, a les portes dels dies grans de les Falles 2020, el Palau Municipal d’Esports acollirà el partit de Segona Divisió de futbol sala que enfrontarà, a les 19 hores, a Nítida Alzira i a ElPozo Ciudad de Murcia. Amb l’objectiu d’omplir el pavelló d’un gran ambient faller, des del club alzireny es busca a la millor afició fallera, un guardó que anirà destinat a la falla que més representació tinga en el Palau.

A més a més, per a impulsar aquesta iniciativa, el Nítida Alzira ofereix a les comissions falleres una promoció de 2×1 en entrades fins al dijous 12 de març. Les entrades s’entregaran junt amb unes paperetes personalitzades amb l’escut de cada falla, les quals serviran per a depositar-les a l’urna que s’instal·larà en l’entrada del recinte alzireny.

El recompte de totes les paperetes es realitzarà al descans i, en acabar el partit, s’anunciarà la falla guanyadora, qui rebrà un banderí commemoratiu de ‘Millor Afició Fallera’ corresponent a la temporada 2019-2020. Per a finalitzar, es realitzarà una fotografia dels jugadors amb tots els integrants de la comissió premiada.

Concentració a la Plaça Corbeil-Essonnes

Per tal de crear un clima festiu i donar suport a la plantilla des de ben prompte, el club convocarà a l’afició a les cinc de la vesprada a la plaça Corbeil-Essonnes, davant de Ca Tomás. D’aquest punt eixiran en passacarrers l’afició, la xaranga i l’equip fins a les portes del  Palau d’Esports, on s’acomiadaran als jugadors i al cos tècnic amb els últims ànims fins a l’hora del partit.

Otras Noticias

Noticias

PREVIA | El Family Cash Alzira FS busca tres nuevos puntos en Leganés

El Family Cash Alzira FS afronta el tercer choque consecutivo lejos de Alzira. Será este domingo, a partir de las 13 horas, en el Pabellón Europa de Leganés. Los alzireños buscarán el tercer triunfo consecutivo que les permita alejarse de los puestos de descenso a Segunda División B. Para ello tendrá que superar a un Leganés que combina veteranía y juventud en su plantel.

Sin categoría

Zona Mixta | Braulio Correal: «Ha sido importante recomponerse tras el 2-0»

El técnico del Family Cash, Braulio Correal, pasó por AFSTV tras la victoria ante Rivas Futsal por dos goles a seis. El conjunto alzireño supo rehacerse de las dos embestidas consecutivas de los locales. Eso precisamente era lo que valoraba Correal ante la cámara: «ha sido importante recomponerse a pesar de la adversidad del 2-0».