El Nítida Alzira premiarà a la ‘Millor Afició Fallera’

Comparte este Post

La comissió que més representants tinga en el Nítida-ElPozo ‘B’ del pròxim 14 de març obtindrà un banderí commemoratiu

El pròxim 14 de març, a les portes dels dies grans de les Falles 2020, el Palau Municipal d’Esports acollirà el partit de Segona Divisió de futbol sala que enfrontarà, a les 19 hores, a Nítida Alzira i a ElPozo Ciudad de Murcia. Amb l’objectiu d’omplir el pavelló d’un gran ambient faller, des del club alzireny es busca a la millor afició fallera, un guardó que anirà destinat a la falla que més representació tinga en el Palau.

A més a més, per a impulsar aquesta iniciativa, el Nítida Alzira ofereix a les comissions falleres una promoció de 2×1 en entrades fins al dijous 12 de març. Les entrades s’entregaran junt amb unes paperetes personalitzades amb l’escut de cada falla, les quals serviran per a depositar-les a l’urna que s’instal·larà en l’entrada del recinte alzireny.

El recompte de totes les paperetes es realitzarà al descans i, en acabar el partit, s’anunciarà la falla guanyadora, qui rebrà un banderí commemoratiu de ‘Millor Afició Fallera’ corresponent a la temporada 2019-2020. Per a finalitzar, es realitzarà una fotografia dels jugadors amb tots els integrants de la comissió premiada.

Concentració a la Plaça Corbeil-Essonnes

Per tal de crear un clima festiu i donar suport a la plantilla des de ben prompte, el club convocarà a l’afició a les cinc de la vesprada a la plaça Corbeil-Essonnes, davant de Ca Tomás. D’aquest punt eixiran en passacarrers l’afició, la xaranga i l’equip fins a les portes del  Palau d’Esports, on s’acomiadaran als jugadors i al cos tècnic amb els últims ànims fins a l’hora del partit.

Otras Noticias

Sin categoría

El Family Cash se hace con los servicios de Joan Miguel

Joan Miguel ha sido habitual en las todas categorías de la Selección Valenciana desde que fue convocado siendo prebenjamín. Además, en la actualidad, está disputando un torneo en Croacia con el combinado nacional sub19, por lo que ya sabe lo que es defender la camiseta de la Selección Española. Empezó su andadura en el futsal en Maristas Cullera, donde estuvo hasta el primer año de juvenil.

Club

El Alzira FS y el Futsacar firman un convenio de filialidad

El capitán del Family Cash, Jose Carlos Iñigo ha puesto fin a su carrera deportiva con una calurosa despedida junto a familiares, amigos y compañeros. El ya ex jugador, emocionado durante el evento, ha repasado diferentes puntos claves toda su carrera. «La mejor etapa de mi vida», ha reconocido.