#CrememElPalau

Main Sponsor

Mi cuenta

El Nítida Alzira premiarà a la ‘Millor Afició Fallera’

Comparte este Post

La comissió que més representants tinga en el Nítida-ElPozo ‘B’ del pròxim 14 de març obtindrà un banderí commemoratiu

El pròxim 14 de març, a les portes dels dies grans de les Falles 2020, el Palau Municipal d’Esports acollirà el partit de Segona Divisió de futbol sala que enfrontarà, a les 19 hores, a Nítida Alzira i a ElPozo Ciudad de Murcia. Amb l’objectiu d’omplir el pavelló d’un gran ambient faller, des del club alzireny es busca a la millor afició fallera, un guardó que anirà destinat a la falla que més representació tinga en el Palau.

A més a més, per a impulsar aquesta iniciativa, el Nítida Alzira ofereix a les comissions falleres una promoció de 2×1 en entrades fins al dijous 12 de març. Les entrades s’entregaran junt amb unes paperetes personalitzades amb l’escut de cada falla, les quals serviran per a depositar-les a l’urna que s’instal·larà en l’entrada del recinte alzireny.

El recompte de totes les paperetes es realitzarà al descans i, en acabar el partit, s’anunciarà la falla guanyadora, qui rebrà un banderí commemoratiu de ‘Millor Afició Fallera’ corresponent a la temporada 2019-2020. Per a finalitzar, es realitzarà una fotografia dels jugadors amb tots els integrants de la comissió premiada.

Concentració a la Plaça Corbeil-Essonnes

Per tal de crear un clima festiu i donar suport a la plantilla des de ben prompte, el club convocarà a l’afició a les cinc de la vesprada a la plaça Corbeil-Essonnes, davant de Ca Tomás. D’aquest punt eixiran en passacarrers l’afició, la xaranga i l’equip fins a les portes del  Palau d’Esports, on s’acomiadaran als jugadors i al cos tècnic amb els últims ànims fins a l’hora del partit.

Otras Noticias

Noticias

Gabriel Pastor, un ‘rugido’ para la historia

Cerca de cumplir los 39 años, Gabriel Pastor Moltó (Cocentaina, 1984) ha decido finalizar su carrera en el fútbol sala cuando termine la temporada 22-23. El alicantino colgará las botas después de más de quince años de actividad en el 40×20 llenos de anécdotas, vivencias y éxitos; uno de los principales, sin duda, ganarse el cariño de las personas en todos los lugares donde ha estado.

Club

Final Playoff: Entradas ya a la venta

Después de superar la primera eliminatoria, tras una igualada lucha con O Parrulo Ferrol, el Family Cash Alzira FS luchará por el ascenso a Primera División en la gran final del Playoff frente a Pescados Rubén Burela FS. El primer partido, este sábado 3 de junio, se disputará en tierras gallegas, mientras que la segunda cita tendrá lugar en el Palau d’Esports, el sábado 10, a partir de las 19 horas.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad