El col·legi ‘La Purísima’ s’endú el lot de 6 balons que regalava l’Alzira FS

Comparte este Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

En finalitzar el partit que disputaren el Nítida Alzira i Manzanares, l’alumnat va rebre el material i es va fotografiar amb l’equip

El Palau d’Esports fou una autèntica festa en l’enfrontament que varen tenir el Nítida Alzira i el Manzanares corresponent a la jornada 22 de la 2a Divisió de futbol sala. El Nítida va guanyar per 5 gols a 3 el partit, però qui també guanyà eixa vesprada fou el col·legi La Purísima, ja que fou el centre que més presència d’alumnat de primària va tenir en proporció i s’emportà el lot de 6 balons de futbol sala de la LNFS que regalava l’Alzira FS amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alzira.

Tot i la rapidesa de la iniciativa, la resposta fou alta, ja que quasi 300 escolars dels col·legis alzirenys varen participar amb la seua invitació depositada a  la bústia. A La Purísima li va seguir l’Alborxí, segon més nombrós, i l’Ausiàs March, tercer. Des del club i el consistori es valora molt positivament aquesta mesura que pretén, entre d’altres, fomentar l’oci esportiu entre els escolars de la ciutat. A més a més, s’espera que es torne a realitzar pròximament de cara al final d’aquesta temporada històrica del club.

Otras Noticias

Sin categoría

Confirmación oficial de la suspensión del partido

Después de comunicar y acreditar a la RFEF los casos positivos surgidos en la plantilla del Alzira FS, el Juez Único de Competición ha acordado en el día de hoy aplazar el partido que iban a disputar en el

Club

COMUNICADO OFICIAL

El Club Alzira Futbol Sala informa que durante las últimas horas en la plantilla del Family Cash Alzira Futbol Sala se han detectado cuatro casos positivos de Covid-19. El resto de la plantilla, que lleva aislada desde el martes,