#AçòJaCrema

Main Sponsor

Mi cuenta

El col·legi ‘La Purísima’ s’endú el lot de 6 balons que regalava l’Alzira FS

Comparte este Post

En finalitzar el partit que disputaren el Nítida Alzira i Manzanares, l’alumnat va rebre el material i es va fotografiar amb l’equip

El Palau d’Esports fou una autèntica festa en l’enfrontament que varen tenir el Nítida Alzira i el Manzanares corresponent a la jornada 22 de la 2a Divisió de futbol sala. El Nítida va guanyar per 5 gols a 3 el partit, però qui també guanyà eixa vesprada fou el col·legi La Purísima, ja que fou el centre que més presència d’alumnat de primària va tenir en proporció i s’emportà el lot de 6 balons de futbol sala de la LNFS que regalava l’Alzira FS amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alzira.

Tot i la rapidesa de la iniciativa, la resposta fou alta, ja que quasi 300 escolars dels col·legis alzirenys varen participar amb la seua invitació depositada a  la bústia. A La Purísima li va seguir l’Alborxí, segon més nombrós, i l’Ausiàs March, tercer. Des del club i el consistori es valora molt positivament aquesta mesura que pretén, entre d’altres, fomentar l’oci esportiu entre els escolars de la ciutat. A més a més, s’espera que es torne a realitzar pròximament de cara al final d’aquesta temporada històrica del club.

Otras Noticias

Club

COMUNICADO OFICIAL

Desde el Club Alzira Futbol Sala lamentamos encarecidamente los incidentes acaecidos en los últimos instantes del partido de este miércoles 14 de febrero frente al Córdoba en el Palau d’Esports. Tal y como expone el acta del encuentro, el

Noticias

Gustavão, cedido al Betis

El Family Cash Alzira FS y el Real Betis FS han acordado la cesión del pívot brasileño Gustavo Medeiros, conocido deportivamente como Gustavao, hasta final de temporada. El jugador de Sao Paulo, que llegó a Alzira en el verano de 2022, marcha para formar parte del filial verdiblanco, con dinámica de primer equipo. 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad