El col·legi ‘La Purísima’ s’endú el lot de 6 balons que regalava l’Alzira FS

Comparte este Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

En finalitzar el partit que disputaren el Nítida Alzira i Manzanares, l’alumnat va rebre el material i es va fotografiar amb l’equip

El Palau d’Esports fou una autèntica festa en l’enfrontament que varen tenir el Nítida Alzira i el Manzanares corresponent a la jornada 22 de la 2a Divisió de futbol sala. El Nítida va guanyar per 5 gols a 3 el partit, però qui també guanyà eixa vesprada fou el col·legi La Purísima, ja que fou el centre que més presència d’alumnat de primària va tenir en proporció i s’emportà el lot de 6 balons de futbol sala de la LNFS que regalava l’Alzira FS amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alzira.

Tot i la rapidesa de la iniciativa, la resposta fou alta, ja que quasi 300 escolars dels col·legis alzirenys varen participar amb la seua invitació depositada a  la bústia. A La Purísima li va seguir l’Alborxí, segon més nombrós, i l’Ausiàs March, tercer. Des del club i el consistori es valora molt positivament aquesta mesura que pretén, entre d’altres, fomentar l’oci esportiu entre els escolars de la ciutat. A més a més, s’espera que es torne a realitzar pròximament de cara al final d’aquesta temporada històrica del club.

Otras Noticias

Noticias

PREVIA | El Family Cash Alzira FS busca tres nuevos puntos en Leganés

El Family Cash Alzira FS afronta el tercer choque consecutivo lejos de Alzira. Será este domingo, a partir de las 13 horas, en el Pabellón Europa de Leganés. Los alzireños buscarán el tercer triunfo consecutivo que les permita alejarse de los puestos de descenso a Segunda División B. Para ello tendrá que superar a un Leganés que combina veteranía y juventud en su plantel.

Sin categoría

Zona Mixta | Braulio Correal: «Ha sido importante recomponerse tras el 2-0»

El técnico del Family Cash, Braulio Correal, pasó por AFSTV tras la victoria ante Rivas Futsal por dos goles a seis. El conjunto alzireño supo rehacerse de las dos embestidas consecutivas de los locales. Eso precisamente era lo que valoraba Correal ante la cámara: «ha sido importante recomponerse a pesar de la adversidad del 2-0».