#CrememElPalau

Main Sponsor

El col·legi ‘La Purísima’ s’endú el lot de 6 balons que regalava l’Alzira FS

Comparte este Post

En finalitzar el partit que disputaren el Nítida Alzira i Manzanares, l’alumnat va rebre el material i es va fotografiar amb l’equip

El Palau d’Esports fou una autèntica festa en l’enfrontament que varen tenir el Nítida Alzira i el Manzanares corresponent a la jornada 22 de la 2a Divisió de futbol sala. El Nítida va guanyar per 5 gols a 3 el partit, però qui també guanyà eixa vesprada fou el col·legi La Purísima, ja que fou el centre que més presència d’alumnat de primària va tenir en proporció i s’emportà el lot de 6 balons de futbol sala de la LNFS que regalava l’Alzira FS amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alzira.

Tot i la rapidesa de la iniciativa, la resposta fou alta, ja que quasi 300 escolars dels col·legis alzirenys varen participar amb la seua invitació depositada a  la bústia. A La Purísima li va seguir l’Alborxí, segon més nombrós, i l’Ausiàs March, tercer. Des del club i el consistori es valora molt positivament aquesta mesura que pretén, entre d’altres, fomentar l’oci esportiu entre els escolars de la ciutat. A més a més, s’espera que es torne a realitzar pròximament de cara al final d’aquesta temporada històrica del club.

Otras Noticias

Noticias

Crónica | El Family cae en su visita a Burela (5-1)

La salida a tierras gallegas no tuvo el guion deseado. El Family Cash cayó ante Burela con un marcador de 5-1, pese a la esperanza que ofrecía el empate a un gol con el que el partido marchó al descanso. Los locales aprovecharon el inicio de la segunda mitad para poner una ventaja que acabaría siendo definitiva, pese a los intentos constantes de los alzireños, incluso con el portero jugador jugador.

Noticias

Previa | El Family Cash visita Burela en la primera salida

El Family Cash Alzira afronta una nueva jornada liguera marcada por la distancia. El primer desplazamiento de la temporada lleva a los de la Ribera Alta hasta tierras gallegas, concretamente a Burela, donde se enfrentarán al conjunto ‘naranja’ a partir de las 20:30 horas en busca del segundo triunfo del curso.