L’Alzira FS regalarà un lot de sis balons de futbol sala a un col·legi

Comparte este Post

El centre que més presència d’alumnat d’educació primària tinga en la graderia del Palau d’Esports aquest dissabte serà el guanyador

Cada vegada queden menys partits per a gaudir de la Segona Divisió de futbol sala en el Palau d’Esports, una experiència emocionant i màgica per a tota aquella persona que s’apropa i pren seient en la graderia del pavelló. Aquest dissabte 22 de febrer, a les 19 hores, eixa màgia torna amb la visita del Manzanares FS, segon en la classificació a tan sols un punt del líder.

El Club Alzira Futbol Sala ha llançat una iniciativa per a les escoles alzirenyes amb una premisa clara: el col·legi que més presència d’alumnes tinga en el partit d’aquest dissabte que disputaran Nitida i Manzanares en el Palau, aconseguirà un valuós lot de sis balons de futbol sala de JOMA LNFS.

Cada escola haurà de marcar amb el segell del centre educatiu les invitacions rebudes pel club,  per tal de poder identificar-les correctament en el recompte. L’alumnat que acudisca al partit amb la invitació, haurà d’introduir-la en l’urna que estarà posada a l’entrada del Palau. Al descans es coneixerà el guanyador i, en finalitzar el partit, els capitans li entregaran el lot de balons.  

Otras Noticias

Sin categoría

El Family Cash se hace con los servicios de Joan Miguel

Joan Miguel ha sido habitual en las todas categorías de la Selección Valenciana desde que fue convocado siendo prebenjamín. Además, en la actualidad, está disputando un torneo en Croacia con el combinado nacional sub19, por lo que ya sabe lo que es defender la camiseta de la Selección Española. Empezó su andadura en el futsal en Maristas Cullera, donde estuvo hasta el primer año de juvenil.

Club

El Alzira FS y el Futsacar firman un convenio de filialidad

El capitán del Family Cash, Jose Carlos Iñigo ha puesto fin a su carrera deportiva con una calurosa despedida junto a familiares, amigos y compañeros. El ya ex jugador, emocionado durante el evento, ha repasado diferentes puntos claves toda su carrera. «La mejor etapa de mi vida», ha reconocido.