L’Alzira FS regalarà un lot de sis balons de futbol sala a un col·legi

Comparte este Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

El centre que més presència d’alumnat d’educació primària tinga en la graderia del Palau d’Esports aquest dissabte serà el guanyador

Cada vegada queden menys partits per a gaudir de la Segona Divisió de futbol sala en el Palau d’Esports, una experiència emocionant i màgica per a tota aquella persona que s’apropa i pren seient en la graderia del pavelló. Aquest dissabte 22 de febrer, a les 19 hores, eixa màgia torna amb la visita del Manzanares FS, segon en la classificació a tan sols un punt del líder.

El Club Alzira Futbol Sala ha llançat una iniciativa per a les escoles alzirenyes amb una premisa clara: el col·legi que més presència d’alumnes tinga en el partit d’aquest dissabte que disputaran Nitida i Manzanares en el Palau, aconseguirà un valuós lot de sis balons de futbol sala de JOMA LNFS.

Cada escola haurà de marcar amb el segell del centre educatiu les invitacions rebudes pel club,  per tal de poder identificar-les correctament en el recompte. L’alumnat que acudisca al partit amb la invitació, haurà d’introduir-la en l’urna que estarà posada a l’entrada del Palau. Al descans es coneixerà el guanyador i, en finalitzar el partit, els capitans li entregaran el lot de balons.  

Otras Noticias

Noticias

PREVIA | El Family Cash Alzira FS busca tres nuevos puntos en Leganés

El Family Cash Alzira FS afronta el tercer choque consecutivo lejos de Alzira. Será este domingo, a partir de las 13 horas, en el Pabellón Europa de Leganés. Los alzireños buscarán el tercer triunfo consecutivo que les permita alejarse de los puestos de descenso a Segunda División B. Para ello tendrá que superar a un Leganés que combina veteranía y juventud en su plantel.

Sin categoría

Zona Mixta | Braulio Correal: «Ha sido importante recomponerse tras el 2-0»

El técnico del Family Cash, Braulio Correal, pasó por AFSTV tras la victoria ante Rivas Futsal por dos goles a seis. El conjunto alzireño supo rehacerse de las dos embestidas consecutivas de los locales. Eso precisamente era lo que valoraba Correal ante la cámara: «ha sido importante recomponerse a pesar de la adversidad del 2-0».