#AçòJaCrema

Main Sponsor

Mi cuenta

L’Alzira FS regalarà un lot de sis balons de futbol sala a un col·legi

Comparte este Post

El centre que més presència d’alumnat d’educació primària tinga en la graderia del Palau d’Esports aquest dissabte serà el guanyador

Cada vegada queden menys partits per a gaudir de la Segona Divisió de futbol sala en el Palau d’Esports, una experiència emocionant i màgica per a tota aquella persona que s’apropa i pren seient en la graderia del pavelló. Aquest dissabte 22 de febrer, a les 19 hores, eixa màgia torna amb la visita del Manzanares FS, segon en la classificació a tan sols un punt del líder.

El Club Alzira Futbol Sala ha llançat una iniciativa per a les escoles alzirenyes amb una premisa clara: el col·legi que més presència d’alumnes tinga en el partit d’aquest dissabte que disputaran Nitida i Manzanares en el Palau, aconseguirà un valuós lot de sis balons de futbol sala de JOMA LNFS.

Cada escola haurà de marcar amb el segell del centre educatiu les invitacions rebudes pel club,  per tal de poder identificar-les correctament en el recompte. L’alumnat que acudisca al partit amb la invitació, haurà d’introduir-la en l’urna que estarà posada a l’entrada del Palau. Al descans es coneixerà el guanyador i, en finalitzar el partit, els capitans li entregaran el lot de balons.  

Otras Noticias

Club

COMUNICADO OFICIAL

Desde el Club Alzira Futbol Sala lamentamos encarecidamente los incidentes acaecidos en los últimos instantes del partido de este miércoles 14 de febrero frente al Córdoba en el Palau d’Esports. Tal y como expone el acta del encuentro, el

Noticias

Gustavão, cedido al Betis

El Family Cash Alzira FS y el Real Betis FS han acordado la cesión del pívot brasileño Gustavo Medeiros, conocido deportivamente como Gustavao, hasta final de temporada. El jugador de Sao Paulo, que llegó a Alzira en el verano de 2022, marcha para formar parte del filial verdiblanco, con dinámica de primer equipo. 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad