#CrememElPalau

Main Sponsor

L’Alzira FS regalarà un lot de sis balons de futbol sala a un col·legi

Comparte este Post

El centre que més presència d’alumnat d’educació primària tinga en la graderia del Palau d’Esports aquest dissabte serà el guanyador

Cada vegada queden menys partits per a gaudir de la Segona Divisió de futbol sala en el Palau d’Esports, una experiència emocionant i màgica per a tota aquella persona que s’apropa i pren seient en la graderia del pavelló. Aquest dissabte 22 de febrer, a les 19 hores, eixa màgia torna amb la visita del Manzanares FS, segon en la classificació a tan sols un punt del líder.

El Club Alzira Futbol Sala ha llançat una iniciativa per a les escoles alzirenyes amb una premisa clara: el col·legi que més presència d’alumnes tinga en el partit d’aquest dissabte que disputaran Nitida i Manzanares en el Palau, aconseguirà un valuós lot de sis balons de futbol sala de JOMA LNFS.

Cada escola haurà de marcar amb el segell del centre educatiu les invitacions rebudes pel club,  per tal de poder identificar-les correctament en el recompte. L’alumnat que acudisca al partit amb la invitació, haurà d’introduir-la en l’urna que estarà posada a l’entrada del Palau. Al descans es coneixerà el guanyador i, en finalitzar el partit, els capitans li entregaran el lot de balons.  

Otras Noticias

Noticias

Crónica | El Family cae en su visita a Burela (5-1)

La salida a tierras gallegas no tuvo el guion deseado. El Family Cash cayó ante Burela con un marcador de 5-1, pese a la esperanza que ofrecía el empate a un gol con el que el partido marchó al descanso. Los locales aprovecharon el inicio de la segunda mitad para poner una ventaja que acabaría siendo definitiva, pese a los intentos constantes de los alzireños, incluso con el portero jugador jugador.

Noticias

Previa | El Family Cash visita Burela en la primera salida

El Family Cash Alzira afronta una nueva jornada liguera marcada por la distancia. El primer desplazamiento de la temporada lleva a los de la Ribera Alta hasta tierras gallegas, concretamente a Burela, donde se enfrentarán al conjunto ‘naranja’ a partir de las 20:30 horas en busca del segundo triunfo del curso.