L’Alzira FS regalarà un lot de sis balons de futbol sala a un col·legi

Comparte este Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

El centre que més presència d’alumnat d’educació primària tinga en la graderia del Palau d’Esports aquest dissabte serà el guanyador

Cada vegada queden menys partits per a gaudir de la Segona Divisió de futbol sala en el Palau d’Esports, una experiència emocionant i màgica per a tota aquella persona que s’apropa i pren seient en la graderia del pavelló. Aquest dissabte 22 de febrer, a les 19 hores, eixa màgia torna amb la visita del Manzanares FS, segon en la classificació a tan sols un punt del líder.

El Club Alzira Futbol Sala ha llançat una iniciativa per a les escoles alzirenyes amb una premisa clara: el col·legi que més presència d’alumnes tinga en el partit d’aquest dissabte que disputaran Nitida i Manzanares en el Palau, aconseguirà un valuós lot de sis balons de futbol sala de JOMA LNFS.

Cada escola haurà de marcar amb el segell del centre educatiu les invitacions rebudes pel club,  per tal de poder identificar-les correctament en el recompte. L’alumnat que acudisca al partit amb la invitació, haurà d’introduir-la en l’urna que estarà posada a l’entrada del Palau. Al descans es coneixerà el guanyador i, en finalitzar el partit, els capitans li entregaran el lot de balons.  

Otras Noticias

Club

Pau Bellés afrontará su tercera temporada consecutiva en Alzira

Fue de los primeros en vincularse cuando el equipo alzireño se preparaba para su temporada en la categoría de bronce. La temporada pasada, previa al histórico debut en Segunda División, renovó su compromiso y ahora lo vuelve a hacer. Pau Bellés, de 22 años y natural de Vinaròs, afrontará su tercera temporada consecutiva en Alzira.

Sin categoría

El Alzira FS compartirá su metodología con la Academia Futsal Valencia CF

El Alzira Futbol Sala y la Academia de Fútbol Sala del Valencia CF, que gestiona la Asociación de Futbolistas del Valencia CF (AFVCF), han firmado un convenio de colaboración para la próxima temporada 2020-2021, cuyo objetivo radica en la transmisión de conocimientos, metodología, formación y gestión entre sus escuelas.