#AçòJaCrema

Main Sponsor

Mi cuenta

El col·legi ‘La Purísima’ s’endú el lot de 6 balons que regalava l’Alzira FS

Comparte este Post

En finalitzar el partit que disputaren el Nítida Alzira i Manzanares, l’alumnat va rebre el material i es va fotografiar amb l’equip

El Palau d’Esports fou una autèntica festa en l’enfrontament que varen tenir el Nítida Alzira i el Manzanares corresponent a la jornada 22 de la 2a Divisió de futbol sala. El Nítida va guanyar per 5 gols a 3 el partit, però qui també guanyà eixa vesprada fou el col·legi La Purísima, ja que fou el centre que més presència d’alumnat de primària va tenir en proporció i s’emportà el lot de 6 balons de futbol sala de la LNFS que regalava l’Alzira FS amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alzira.

Tot i la rapidesa de la iniciativa, la resposta fou alta, ja que quasi 300 escolars dels col·legis alzirenys varen participar amb la seua invitació depositada a  la bústia. A La Purísima li va seguir l’Alborxí, segon més nombrós, i l’Ausiàs March, tercer. Des del club i el consistori es valora molt positivament aquesta mesura que pretén, entre d’altres, fomentar l’oci esportiu entre els escolars de la ciutat. A més a més, s’espera que es torne a realitzar pròximament de cara al final d’aquesta temporada històrica del club.

Otras Noticias

Noticias

Dril vuelve a San judas para dar las gracias

Cuatro meses después de aquella visita, que tuvo una grandísima acogida, y con 17 puntos más en el casillero, Dril ha vuelto a San Judas para dar las gracias. Un agradecimiento por haber hecho «lo imposible», ya que la victoria en Primera se había convertido en una auténtica utopía, y por estar vivos en la lucha por la permanencia, a tan solo cuatro partidos del final de la temporada.

Noticias

400 escolares viven una experiencia de ‘Primera’ en el Palau

Hasta ahora, el Family Cash Alzira FS visitaba los colegios para fomentar los buenos hábitos, practicar algo de fútbol sala e invitarlos a un partido en el Palau d’Esports. En esta ocasión, es el colegio el que acude al Palau d’Esports para disfrutar de una experiencia de ‘Primera” y compartir una mañana con sus ídolos.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad